Hesap Oluştur

Oturum Aç

Şifremi Unuttum

Lütfen e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla bir bağlantı alacaksınız ve yeni bir şifre oluşturacaksınız. Spam ve gereksiz kutularına bakmayı unutmayın.

Add question

Rüyada Peygamber Efendimizi Görmek

Rüyada Peygamber Efendimizi Görmek

Rüyada Hz Muhammed’i Görmek

Rüyamda peygamber efendimizi (sav) gördüm yorumlar mısınız?
Selamun aleykum. Ben yaklaşık 3-4 ay önce bir rüya gördüm, halen etkisindeyim yorumunuzu merak ediyorum.
Rüyamda bizim eve dayım telaşlı bir şekilde geldi.. heyecanla hazırlanın peygamber efendimiz (sav) geliyor , cemaat namazı kılacağız dedi. Ben dayı ne olur beni de bekleyin abdest alayım ben de size katılayım dedim.. bunu dedikten sonra baktım ki odada namaza durdular. Efendimiz arkası dönük bir şekilde karşımdaydı.. boyu ne çok uzun ne de kısaydı. Mübarek omuzları genişti başında sırtını da örten bir örtü vardı.. Ben onu görüyor olmanın huzurunu ve namaza yetişememiş olmanın üzüntüsünü yaşarken dayım kızım hazırlan efendimiz diyor ki gelsin iki rekatta onunla kılalım dedi. Arkasında ben, sağ tarafında dayım namaz kıldık. Namaz kısmını hatırlamıyorum.
Selam verdiğimiz anda peygamberimizin mübarek ayaklarını gördüm. Sevinçten oturduğum yerde zıplıyordum. Sonra dokunmak istedim, ayaklarını tutmak öpmek istedim ama abdesti bozulabilir diye düşünüp ellerimi geri çektim. Sonra çok mutlu bir şekilde uyandım. Şimdi yazarken bile o anı yaşadım. Bu rüyamı doğru mu yaptım bilmiyorum ama çok kişiye anlattım. Kimse doğru düzgün yorum yapamadı.. Uzun oldu kusura bakmayın, hakkınızı helal edin.. yorumunuzu bekliyorum hocam. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Rüyada Peygamberimizi Görmek

Bu konu İlginizi Çekebilir ;  Cinsel organı yalamak caiz mi?

Yorumlar ( 96 )

  1. Rüyada Muhammed sav ismini görmek
    Hocam bir gece rüyamda uyurken yastikya muhammed s.a.v yazısı gördüm ve uzerime doğru yıldızlar geliyordu ondan sonraki gün yine uyudugum zaman peygamber efendimizi s.a.v rüyamda duvarda resmi asılı gördüm önce güzel değilmiş dedim agladim sonra güzelmiş rüyamda dedim 18 yaşında falandim hala unutamam bu iki rüyamı hocam hadisi serifte peygamberimiz s.a.v beni rüyasında gören cehenneme girmez diyor. Ben doğruluğunu arastirmiyorum ama sizden aydınlatıcı bir cevap istiyorum.herkese hayırlı nurlu ramazanlar Allah ülkemize güç kuvvet versin bütün kardeşlerime selam olsun..

  2. Selamun aleykum kardeşim. Öncelikle rüyanız hayırlı mübarek olsun güzel bir rüya görmüşsünüz. Rüyanın içinde rüya görmek demek, o rüyanın doğruluğunun sağlam olmasına işarettir. Zaten peygamber aleyhisselamında görülmesi demek, adeta gerçekte görmek kadar doğru kabul edilmiştir. İlim öğrenmeye, kabeye gitmeye ve sünnetini öğrenmeye yorumlanmıştır. En doğrusunu bilen elbette sadece Allah’tır.

  3. Peygamberimizi rüyada görmek ne anlama gelir
    Yılbaşı gecesi uykuya yattım. Rüyamın içinde rüya görüyordum ve o rüyamın içindeki rüyada göğsünden yukarısı görünen beyaz kıyafetli simsiyah saç, sakal ve gözlü bir adamı gördüm. Yüzü sabitti hiçbir duygu yoktu. Rüyamın içindeki rüyadan uyandım ve rüyamda çevremdekilere peygamberimizi gördüğümü söyledim büyük bir sevinçle. Gerçekten görmüş olabilir miyim ? Gördüysem bu nelere delalettir ?

  4. Selamun aleykum. Allah rüyanızı mübarek eylesin. Peygamber aleyhisselamı rüyada görmek onu gerçekte görmek gibidir buyrulmuştur. Ne mutlu size. Onu görmek ilim sahibi olmaya, sünnetini yaşamaya ve öğrenmeye yorumlanır. Görülen o ışık bu anlamda olsun veya olmasın gördüğünüz rüya önemlidir ve çok hayırlıdır inşaalah. Allah’a emanet olun.

  5. Peygamber efendimizi rüyada görmek ne anlama gelir
    Hocam bunu sormak zorundayım. Annemler de sabah uykulu şekilde oğlumu emziriyordum. Saate baktım 5 civarındaydı. Sonra kendime geldim rüyamda efendimizi gördüğümü hatırladım nutkum tutuldu o an. Sabah anneme söyledim rüyamı. Yan odadan kardeşim geldi dedi ki sabah gözümü araladım duvara beyaz kocaman bir ışık vurdu geçti peki saat kaçtı dedim saat 5 civarındaydı dedi. Annemle göz göze geldik ben o an besmele çekip hıçkırarak ağlamaya başladım. Evin çevresinden arabalar geçmiyor ve başka ışık olsa bile sabah 5 te mümkün değil hocam farkedilmesi. Hava aydınlanıyor ben rüyamda efendimizin nur içinde bana baktığını gülümsediğini gördüm. Hocam bu nedir hakkınızı helal edin yoruyoruz sizi lakin böyle şeyler insanı meraklandırıyor o yola daha fazla giriyoruz inşallah cümlemiz.

Bir soru yada yanıt bırakın

Yorum yapark Hizmet Şartları and Privacy Policy. Kabul etmiş olursunuz