Eşimin ailesiyle görüşmesini istemiyorum
Eşimin ailesi alevi ve ailecek neredeyse her gün içki içiyorlar.
bu durumdan içki içmediğim için çok rahatsız durumdayım eşimde evlenmeden önce alkol kullanmış ancak şimdi kullanmıyor.
ve ailesi bizi ayırmaya yönelik bazı şeyler yaptı ve şuan eşimden ailesine karşı araya mesafe koymasını istiyorum doğru mudur? yoksa evliliğim boşanmaya doğru ilerliyor.
Eşimin ailesi ile görüşmek istemiyorum
Yorumlar ( 2 )
Ana baba hakkı önemlidir.içkisine karışma.bunlar içkicidir deyip hakir görme.müslümanda kibir olmaz.hizmetlerinde bulun.onlar düzelirler.
Alkol veya başka haramlardan korunmak için araya mesafe koymasını isteyebilirsin ama bunu yapmaya onu zorlayamazsın. Zorla değilde bunu güzellikle izah etmeye ve anlatmaya çalış. Orta yolu bulun imkanınız olursa ne tamamen kesin nede haramlarına ortak olun. Allah yardımcınız olsun.