|
| | #8 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | ![]()
kahvede harcanan sensin ziyan hadi karşımda durda sen dayan sazım gıcırdamaz onlar dişimdir pasını açalım içelim birlikte ayran hadi bire ozanlar ![]()
bacısı özlemişte gelmiş bacısıda kimmiş neymiş kahvede bahaneymiş bacısından şuara vefa sezmiş ![]() ![]() ![]()
Konu Şem'a tarafından (07-18-2008 Saat 20:54 PM ) değiştirilmiştir.. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |
| | #9 |
| Devamlı Üye ![]() | ![]() ayran sende kalsın çayhaneye buyur yüreğine dök kelimeyi sazını al teline vur şairin manileri tanır mı yolunda mani ZiyaN adını duyduysan iki düşün bir dur ![]() ! ![]()
|
| |
| | #10 | |||||||||||||||||||||||
| Devamlı Üye ![]() | ![]()
sağ cebimden çıkar ziyaN sol cebimdende çıkar ziyan inat etme gel içelim ayran ![]()
| |||||||||||||||||||||||
| |
| | #11 |
| Devamlı Üye ![]() | ![]() hangi aşık olsun ki sana hayran cebinde kelime taşı olmasın sonun hüsran ZiyaNla atışmak harcın değildir anlaşılan buyur sen iç buz gibi bir ayran ![]() ![]() atışmak laf atmak taşlamak değildir kültürümüzün yeganesi mani böyle değildir gündemi yakalayalım gel şair geçinen boş lafa kulak asmak bizim işimiz değildir ![]() ![]() ![]()
|
| |
| | #12 | |||||||||||||||||||||||
| Devamlı Üye ![]() | ![]()
aşıklar gibi atışmamak mı lazım ziyaNla atışmak harcım değil çünkü su gibisin değilsin harcım ![]() aman alınmayalım atışırken kötü olmasın iyi yapalım derken amacımız tatlı tatlı atışmak olsun yermeyelim bir birimizi severken :D olmazmı :? bire gelin hele aşıklar ziyaN pilav kaşıklar atışalım bekliyorum sizi gelmez buraya aklı karışıklar ![]() günaydın yoktum bir hafta başlayalım atışmaya bu safta aşıklar kahvesi kardeşliğin yeri kahvemize en güzel yafta ![]() ![]()
Konu Şem'a tarafından (07-18-2008 Saat 20:54 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: arka arkaya cevaplar birleştirildi | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #13 |
| Devamlı Üye ![]() | ![]() hayır ola bu sabah başlasak olurmu bu sabah kardeşlik dedik ama kahvemizde yoktur kimse bu sabah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
| |
| | #14 |
| Devamlı Üye ![]() | ![]() hayırdır hayırdır bu sabah tabiki olur başlayalım bu sabah evet kahvede kimseler yoktur içim yanar ah ulan ah ah
|
| |
![]() |
| Tags: asiklar, hasbihal muhabbet, icin, kahvesi |
| Konu Araçları | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cvp | son Mesaj |
| Osmanlı'nın Dünyaya Hediyesi Türk Kahvesi | LeoparGS | Dini, Güzel Yazılar / Makaleler | 4 | 2 Hafta önce 00:35 AM |
| Su ile Hasbihal... | elif | Dini Şiirler | 6 | 02-29-2008 08:33 AM |
| Lale ile hasbihal | elif07 | Dini, Güzel Yazılar / Makaleler | 5 | 02-19-2008 15:32 PM |
| Çiçeklerle hasbihal ... | elif | Dini Şiirler | 6 | 01-02-2008 11:55 AM |
| Gerçek aşıklar | İnşirah | Dini, Güzel Yazılar / Makaleler | 1 | 06-02-2007 21:01 PM |