| | #1 |
| | ![]() Tüm imam-hatip'li kardeşlerime hediyem olsun![]() )Bulansa gözleriniz bize karşı kine Mağrur, gururlu; BİZ İMAM-HATİPLİYİZ İki ayaklı ayılar, girmeden inine; Yılmak yok,dönmek yok! BİZ İMAM-HATİPLİYİZ ![]() ![]() ![]() Başında örtüsü, gönlünde imanla bacımız Tek yürekte birleştik, bundan sonra hepimiz Zorbalığınıza karşı, son damla kanımız Çıkmadan dönmeyeceğiz; BİZ İMAM-HATİPLİYİZ ![]() ![]() ![]() Üniformalar sizin olsun, bize ak kefen yeter ŞEHADET'tir bizim, en yüksek rütbemiz Attığınız her gül bize, taşlardan beter Polis bile olmasak da; BİZ İMAM-HATİPLİYİZ ![]() ![]() ![]() Zulmünüzle âbâd olsanız, sonu hüsrandır Gönlümüzden sizin için, HAKKtan ıslah dileriz Bizler müslümanız, işte âyândır Çıldırın! Kudurun! BİZ İMAM-HATİPLİYİZ ![]() ![]() !__BiLaL HaTTaB__
|
| |
| İstediğini Bulamadıysanız Üye Olmadan
BURAYA Tıklayarak Sorunuzu Düzgün Bir Başlık ile Yazabilirsiniz. |
| | #2 |
| | ![]() Allah razı olsun hocam; yıllar sonrasında bana imam hatiplilik ruhumu tekrar hatırlattın ![]()
|
| |
| | #3 |
| | ![]() İmam hatip mezunu değilim ama çok güzel bir dörtlük okumuştum ![]() Anadolu liseli değiliz ki karizmamız olsun Fen liseli değiliz ki puanımız tutsun İmam hatipliyiz Allaha hamd olsun ![]() Konu için Allah razı ola ![]()
|
| |
| | #4 | |
| | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
| |
| |
| | #5 | |||
| | ![]() Alıntı:
![]() ![]() Sevda nasıl unutulur ki hatırlatılsın ? Allah razı olsun yorum için![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() Rabbim sizden de razı ola![]() ![]() Alıntı:
Ama herşeye rağmen yorumundan ötürü teşekkürlerimi sunuyorum![]() ![]() ![]() vesselam ![]() ![]() ![]()
| |||
| |
| | #6 |
| | ![]() çok güzel bi şiir teşekkürler benim çok hoşuam gitti ben de imam hatip mezunuyum
|
| |
| | #7 | ||
| | ![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() ![]() Allah cc razı olsun bende imam hatipliyimİmam Hatip Canımız İmam Hatip canımız Hayatımız kanımız Kapatılırsa eğer Felç olur bir yanımız Ne istiyorlar ondan Budarken baştan sondan Kafasız gövde olmaz Gelin vazgeçin bundan İmam-Hatipte insan Edinir ilmü-irfan Bilgiden zarar gelmez Derin uykudan uyan Tek tip insan yetişmez Tek sudan yemek pişmez Birliği çokta ara Tek tip toplum gelişmez Bu ülke hepimizin Düşmana yoktur izin Okul farklı olsa da Hepsi bizim ve sizin Siyaset karışmazsa Söz maksadı aşmazsa Kardeş olur okullar Tefrika bulaşmazsa El, ayak, gönül, beyin Okullar böyle deyin Hepsi bir vücût olur Mutlu olana değin Fikirler çarpışınca Beyinler sıkışınca Işık olur, nûr olur Yer kalmaz kine, hınca Despot baskı yapmasın Rüzgârdan nem kapmasın Örselenir çiçekler Şiddet yeli çarpmasın İmam-Hatip mezunu Kırk yıldır var bil bunu Biliyor millet onun Huyunu ve suyunu Ne kötülük gördünüz Ona kara sürdünüz Gitmeyin üzerine Bir, iki, üç, dördünüz Susurluk, mafya, çete İster acı reçete Bir de ahlâk perhizi Muhtacız bu pakete Bu paket dinsiz olmaz Eğitimsiz din kalmaz İmam Hatipli varken Dinin çiçeği solmaz Düşman içte ve dışta Anlayın bir bakışta Dînsiz savunma olmaz Sıcakta, karda, kışta Allah Allah diyerek Hücûm eden severek İmana dayanıyor Buna eğitim gerek Bu iman yayılmazsa Hesapta sayılmazsa İşler bozulup gider Dindar insanın azsa İslâm barış dinidir Hayra yarış dinidir Bütün insanlık için Hakka varış dinidir Bilen bu dinden korkmaz Başka yönlere sarkmaz Tarihini yücelten Dîni asla bırakmaz İmam Hatip canımız! (Prof Dr Hayrettin Karaman)
| ||
| |
![]() |
| Tags: biz, imamhatipliyizuzulme, kardesim |
| Konu Araçları | |
| |